HePsİ FaN Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HePsİ FaN Clup

Gerçek Hepsicilerin Buluşma Noktası

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

yeşil rengını sevmesının sebebı

3 posters
YazarMesaj
SeNoŞ_ErEn
Admin
SeNoŞ_ErEn

+rep :
yeşil rengını sevmesının sebebı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100yeşil rengını sevmesının sebebı Right_bar_bleue

yeşil rengını sevmesının sebebı Empty
MesajKonu: Geri: yeşil rengını sevmesının sebebı   yeşil rengını sevmesının sebebı EmptyC.tesi Şub. 07, 2009 6:31 pm

saol bitanem biliyodum çünkü erenle ilgili Very Happy
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_
Admin
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_

admin : ROJDA
+rep :
yeşil rengını sevmesının sebebı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100yeşil rengını sevmesının sebebı Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: yeşil rengını sevmesının sebebı   yeşil rengını sevmesının sebebı EmptyCuma Ara. 26, 2008 4:00 pm

bişey değil birtanem
CeMrE_DeLiSi..
Admin
CeMrE_DeLiSi..

+rep :
yeşil rengını sevmesının sebebı Left_bar_bleue10 / 10010 / 100yeşil rengını sevmesının sebebı Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: yeşil rengını sevmesının sebebı   yeşil rengını sevmesının sebebı EmptyPaz Ara. 21, 2008 5:02 pm

saol cnm okumuştum bunu
https://hepsifanclup.twilight-mania.com
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_
Admin
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_

admin : ROJDA
+rep :

MesajKonu: yeşil rengını sevmesının sebebı   yeşil rengını sevmesının sebebı EmptyPaz Ara. 21, 2008 2:38 pm

Eren bir röportajında ''Neden yeşil rengini seviyorsunuz'' diye sorulan bir soruya şu şekilde cevap vermiş:
''Yeşil,rengini neden seviyorum=)Evet çok güzel bir soru:)Çünkü Yeşil;benim içimi açan bir renk arkadaşlar,ben ormanları çok severim kısacası ''DOĞA'' denen ortamı Doğa'da en çok ağaç'lar rol almaktadır...Ağaçların renkleri ise (çoğunun tabii)YEŞİL'dir.Bu yüzden ben Yeşil rengine hastayım=)''dedi...

yeşil rengını sevmesının sebebı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» portakaldan nefret etme sebebı