HePsİ FaN Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HePsİ FaN Clup

Gerçek Hepsicilerin Buluşma Noktası

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!.....

YazarMesaj
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_
Admin
_KaRaNlIkLaR PrEnSeSİ_

admin : ROJDA
+rep :
Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!..... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!..... Right_bar_bleue

Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!..... Empty
MesajKonu: Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!.....   Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!..... EmptyCuma Ara. 26, 2008 4:07 pm

Arkadaşlar Bakın Söylüyorumm Rahatsız Olduğunuz Her Kullanıcıyı Bize/Adminlere BİLDİRİNN!.... Ve ben buarada bırını söylemek istiyorumm bende adminim ve EZGINUR ADLI ADMIN ARKADASIMIZIN 3 MESAJI VAR AMA SADECE UYE OLANLARIN 15 MESAJ VE ÜZERİİ BENCE EZGINURU ADMINLIKTEN ALALIM GÖKSEN*İM YADA UYAR YAPSIN GÖREVINI YAKINDIR DIGER UYELER BAGRIR CAGRIRLAR BENIM MESAJIM 100 ONUN MESAJI 25 O NEDEN ADMIN BEN SADECDE ÜYEYİM DİYEEE HİÇ ADMINLERE YAKISIR BIR MESAJ SAYISI DEĞİL LÜTFENNNN EZGIIIINURRRRR GÖKSEN*İM YA EZGINURU ADMINLIKTEN AL YADA DOGRU DUZGUN ŞU MESAJLARINI ÇOĞALTSIN BIR AKION ADMIN DIONKI EN AZ 20 MESAJI VARDIR CUNKU SITE DAHA YENI ACILDI AMA BIR BAKION 3 MESAJ DIGER ADMIN V.B OLMAYAN ÜYELERE BAKION EN AZ 15 MESAJLARII VARRR LÜTFENN YAAA!!! DİĞERLERİNİNDE HAKKINI YİYORUZZZZZ

Rahatsız olduğunuz her kullanıcııyı bize bildirin!.....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bize çokk kötu !